Apple Watch 3 ar putea aduce îmbunătățiri la interior, fără schimbări majore de design

de: George Stanciu
03 01. 2017

Apple Watch 3 se va lansa undeva în toamna anului 2017, dar zvonurile cu privire la noutățile acestuia deja au apărut.

A treia generație de smartwatch-uri marca Apple se va concentra pe îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, punând accent și pe o performanță îmbunătățită la nivel general. Zvonurile arată că noul dispozitiv purtabil va fi produs de către compania Quanta, din Taiwan, care are meritul de a fi produs și primele două generații de ceasuri marca Apple.

Câteva surse care par să fie familiare cu planurile celor de la Quanta au declarat pentru Economic Daily News, citată de macrumors.com, că îmbunătățirea duratei de viață a bateriei este obiectivul principal al producătorului. Cu toate acestea, pe lângă îmbunătățiri generale, componentele hardware ale Apple Watch 3 vor rămâne, în mare, neschimbate.

Zvonurile reprezintă prima indicație cu privire la perioada de timp în care noul Apple Watch 3 se va lansa, astfel că este foarte posibil ca acesta să apară în toamnă, poate chiar alături de iPhone 8.

Există și zvonuri cu privire la ambițiile Apple pentru a treia generație de dispozitive purtabile. Astfel, noi senzori, mai avansați, ar putea fi adăugați în cadrul Apple Watch 3, după ce unii nu au putut fi introduși în primele două modele. De asemenea, compania ar putea să se reorienteze către ecrane miro-LED, care sunt mai subțiri și mai ușoare decât display-urile din prezent, fiind totodată capabile de a oferi luminozitate crescută și o paletă de culori mai bogată.

Quanta a refuzat să comenteze zvonurile apărute, considerând că sunt doar ”speculații”.

Viitorul Apple Watch, având în vedere brevetele înregistrate de aceștia, ar putea însemna senzori care determină identitatea unui utilizator folosind ritmul cardiac, sau chiar introducerea de feedback haptic în cadrul brățărilor.